Till umu.se

Nyheter från enheten

IRT-verksamheten är nu ett ackrediterat team inom Trusted Introducer (TI)

2017-11-17
ITS och IRT-verksamheten arbetar för att bli certifierad inom Trusted Introducer (TI). Detta sker i tre steg varav det andra steget är ackreditering vilket IRT-teamet nu uppnått!

Lyckad övergång till Ladok3 för Stockholms universitet

2017-11-08
Nu har även Stockholms universitet börjar använda Ladok3, den nya generationen av system för studiedokumentation, som ersätter det nuvarande.

ITS söker fler IT-specialister

2017-10-23
Vi drivs av att stötta lärare, forskare och studenter med IT-lösningar som ska underlätta i vardagen. Vi arbetar lokalt, nationellt och internationellt inom ett spännande verksamhetsområde, vilket ger intressanta uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Vill du arbeta med oss?

Quantified student - när studenten själv får välja

2017-06-01
Learning Analytics har varit en het fråga i många år. Från att, i mitten av 2000-talet handla om early warning systems till att bli ett pedagogiskt verktyg för att utveckla kurser och utbildningar.

Umeå universitet klarade helgens IT-attack

2017-05-15
Helgens IT-attacker har orsakat stora problem för företag och organisationer i hela världen. Vid Umeå universitet syns dock inga tecken på att centrala system och tjänster ska ha påverkats.

Nya MIT-place skapar mötesplats för forskare, studenter och näringsliv

2017-04-26
Fredag den 28 april smygstartar invigningen av fokusmiljön MIT-place med en robottävling anordnad av studenterna vid Teknisk Fysik. Invigningsprogrammet fortsätter den 2 och 3 maj med invigningstal av rektor Hans Adolfsson, och inspirerande föreläsningar från institutioner i MIT-huset.

Nyhetsarkiv


Sidansvarig: Anja Axelsson

Utskriftsversion